www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Хамилтън си почива със зимни спортове в Япония

19.01.2018 | Авто новини: Авто Спорт » Формула 1 | Автор: Georgi Ivanov | 4425 прочитания
A+ | A-

Добрата новина за феновете на Люис Хамилтън е, че световният шампион във Формула 1 официално се завърна в социалните мрежи и отново е активен в Twitter и Instagram. Помните, че британецът ги напусна преди Нова година заради остри коментари срещу негово видео, в което той касти свой братовчед в рокля. След това Люис изтри всичките си постове и мина в офлайн режим.

Сега обаче той е отново тук и публикува снимки от Япония, където съчетава почивка със спонсорски ангажименти. И Люис демонстрира майсторство със сноуборда и моторните шейни, като става въпрос за снежна ваканция на остров Хокайдо.

Доскоро се смяташе, че Кими Райконен е ненадминатият майстор №1 на ездата на моторна шейна на сняг, но Хамилтън определено има амбиции да го детронира.

„Тази зима видях Япония от друга гледна точка, като покарах из местните планини. Снегът тук е просто великолепен. Много ми се иска да ви разкажа по-подробно за това страхотно пътуване...”, написа в Instagram Хамилтън, който през 2017 година спечели четвъртата си световна титла във Формула 1.

Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ