www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Хамилтън си почива със зимни спортове в Япония

19.01.2018 | Авто новини: Авто Спорт » Формула 1 | Автор: Georgi Ivanov | 4286 прочитания
A+ | A-

Добрата новина за феновете на Люис Хамилтън е, че световният шампион във Формула 1 официално се завърна в социалните мрежи и отново е активен в Twitter и Instagram. Помните, че британецът ги напусна преди Нова година заради остри коментари срещу негово видео, в което той касти свой братовчед в рокля. След това Люис изтри всичките си постове и мина в офлайн режим.

Сега обаче той е отново тук и публикува снимки от Япония, където съчетава почивка със спонсорски ангажименти. И Люис демонстрира майсторство със сноуборда и моторните шейни, като става въпрос за снежна ваканция на остров Хокайдо.

Доскоро се смяташе, че Кими Райконен е ненадминатият майстор №1 на ездата на моторна шейна на сняг, но Хамилтън определено има амбиции да го детронира.

„Тази зима видях Япония от друга гледна точка, като покарах из местните планини. Снегът тук е просто великолепен. Много ми се иска да ви разкажа по-подробно за това страхотно пътуване...”, написа в Instagram Хамилтън, който през 2017 година спечели четвъртата си световна титла във Формула 1.

Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

" "
facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ