www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Скоро реклами заливат и инфотейнмънт системите в колите

10.01.2018 | Авто новини: Авто Продукти » Технологии | Автор: Angel Sergeev | 3528 прочитания
A+ | A-

Рекламодателите и агенциите, с които те работят, постоянно търсят начини да разширят обхвата си. Следващата стъпка на компаниите от бранша най-вероятно ще бъде достигане до инфотейнмънт системите на автомобилите.

Първото доказателство за това е вече факт - фирма с име Telenav планира да лансира платформа за рекламиране в автомобили, като вече има сключени партньорски договори с производители като Ford, General Motors, Lexus и Toyota.

Простичко казано, съвсем скоро реклами в автомобила ще започват да ви заливат не само от радиото, а и от навигационната система. Все пак, от Telenav обещават, че промоциите ще се показват само при покой, за да не разсейват шофьора.

Това изискване ще отпадне, когато голяма част от колите се превърнат в автономни машини, управляващи изцяло движението по пътищата. Тогава на всички дисплеи в колата ще могат нон-стоп да се въртят реклами...

Идеята е потребителите да бъдат принудени да плащат по-скъпо за различни приложения в своите коли, ако не не желаят да виждат рекламните клипове и съобщения. По подобен начин работят и app-овете за мобилни устройства.

 Тагове: рекламаНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ