www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Eксклузивно: Новото BMW 8-Series без камуфлаж, отвън и отвътре!

10.01.2018 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Angel Sergeev | 9807 прочитания
A+ | A-

Eксклузивно: Новото BMW 8-Series без камуфлаж, отвън и отвътре!

Възраждането на BMW 8-Series е една от най-чаканите премиери за годината, като все още фенове и медии са в очакване на официален анонс за датата на дебюта.

Далеч преди това да се случи, вече можем да видим автомобила в целия му блясък, благодарение на шпионски снимки. Те показват бял екземпляр без какъвто и да е камуфлаж, заснет в някой от заводите на марката.

Добрата новина е, че BMW най-накрая е подходил дръзко към дизайна на някой от своите модели. Отвън откриваме изключително хармонични и агресивни линии в предната част, а задницата е малко по-натоварена откъм детайли, но все пак доста атрактивна.


Eксклузивно: Новото BMW 8-Series без камуфлаж, отвън и отвътре!

В интериора впечатление прави, че централната конзола не е оформена изцяло в познатия за марката стил, като множество промени откриваме във формата на дюзите за парното, панела за контролиране на климатичната система и дори екрана за инфотейнмънт системата, който е вграден в таблото, а не излиза над него. Пред шофьора се открива изцяло дигитално табло.


Eксклузивно: Новото BMW 8-Series без камуфлаж, отвън и отвътре!

Очаква се BMW да започне серийното производство на възроденото купе 8-Series през втората половина на 2018 година. Както по-рано тази година стана ясно, монтажът на ексклузивния автомобил ще бъде организиран в Динголфинг (Германия).

По данни на Carscoops, за пръв път колата ще бъде показана на Автосалон Женева 2018 през март, но все още няма потвърждение за това. Автомобилът ще се конкурира на световния пазар с Mercedes S-Class Coupe и Bentley Continental GT.

След дебюта на купето от BMW 8-Series под този индекс ще има още кабриолет и топ версия М8. Тяхното производство е предвидено за 2019 година.


Тагове: bmw8-series

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ