www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Електрическа кола на Fisker пълни батериите за 9 минути!

10.01.2018 | Авто новини: Автоновини » Изложения | Автор: Kiril Stoykov | 4695 прочитания
A+ | A-

Компанията Fisker, основана от изобретателя Хенрик Фискер, представи на изложението за електроника CES 2018 в Лас Вегас електрическият прототип EMotion. Луксозният седан разчита на литиево-йонно батерия с капацитет 143 киловатчаса, която позволява да мине с едно пълнене на батериете до 640 км. Серийната версия на модела, който ще се появи следващата година, ще има опция за бързо зареждане на акумулаторите, като при нея за девет минути може да се гарантира 200 км пробег!

В салона се използват екрани, които заменят арматурното табло и мултимедийната система. Като опция за пътниците на задния ред има или два отделни монитора, или един 27-инчов извит екран. Fisker Emotion разполага и със самозатъмняващи се стъкла, безжична станция за зареждане за смартфони, както и интериор с алтернативни материали за клиенти вегани. Електрическият автомобил ще получи система за безпилотно управление от най-високото четвърто ниво.

Седанът Fisker EMotion е направен на карлоно-алуминиева платформа и е сналден с нагоре отварящи се врати - предни и задни. Производството на Fisker EMotion е планирано за 2019 г., като базовата цена ще е около 130 000 долара. Вече се приемат и депозит от 2000 долара за колата.Тагове: FiskerCESНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ