www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Бихте ли карали възстановено след тежък удар BMW X5? (видео)

09.01.2018 | Авто новини: Катастрофи » Катастрофи | Автор: Angel Sergeev | 16468 прочитания
A+ | A-

Още с първото поколение на X5 BMW зададе стандартите в класа на големите луксозни високопроходими автомобили. И до ден днешен първата генерация на модела си остава доста търсена, а цените държат прилично ниво като за толкова стара кола.

Все пак, има какво да спре един автомобил Х5, колкото и да е здрав, и това е... лос. Именно близка среща с животното при висока скорост причинява на един руски екземпляр от модела доста големи щети, като усукване има почти по всички детайли на каросерията.

Сръчният руски майстор Артур Тусик, направил име в интернет с клипчетата си в YouTube, показващи пълния ремонт на тежко катастрофирали луксозни коли, обаче е готов да възстанови и този бававец.

Цялостният ремонт отнема точно 9 дни - 5 за подготовката на купето, изправянето на детайлите и подмяната на твърде деформираните такива с нови, и още 4 за бояджийската работа.

Крайният резултат е впечатляващ - всички фуги и линии на колата са прави, а дори и най-големият експерт няма да забележи, че боята не е оригинална.
Тагове: bmw x5Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ

" "