www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

CES 2018: Hyundai с иновация в следващия си автомобил с горивни клетки

08.01.2018 | Авто новини: Автоновини » Изложения | Автор: Jordan Lukanov | 7813 прочитания
A+ | A-

Хюндай ще демонстрира три нови технологии на предстоящото изложение за потребителска електроника CES 2018 от 9 до 12 януари в Лас Вегас. И трите ще са фокусирани върху технологиите за свързаност от бъдещето с неговите все по-големи предизвикателства.

Една от премиерите ще бъде на следващото поколение водороден автомобил с горивна клетка, оборудван с новите технологии Advanced Driver Assistance System (ADAS). На събитието ще бъде представено и новото име на модела.

Новият електрически модел с горивна клетка е поредното попълнение в еко ориентираното портфолио на Hyundai. Той ще разшири визията на компанията за предоставяне на по-чиста мобилност на света.

В допълнение Hyundai ще представи новите си разработки за приложението на водорода в дома в секцията Hydrogen Life Vision – Водородна визия за живота. Демонстрациите на технологии от бъдещето ще бъдат представени и от обновената идея на Hyundai за Интелигентен персонален кокпит.

Той дава възможност за гласови команди с изкуствен интелект и демонстрира грижа за удобството, базирана на жизнени знаци – всичко това на една ръка разстояние от комфорта на шофьорската седалка. Пресконференцията ще се проведе в 1:00 ч. българско време в нощта на 8 срещу 9 януари и може да бъде проследена онлайн на видеото:Тагове: CES Hyundai иновация горивни клеткиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ