www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Автосалон Детройт 2018: Идват обновените Mini 3 врати и кабриолет

08.01.2018 | Авто новини: Автоновини » Изложения | Автор: Angel Sergeev | 1337 прочитания
A+ | A-

MINI би трябвало да покаже обновените версии на 3-вратия си основен модел и неговата кабрио версия по време на изложението в Детройт. Това е все още непотвърдена официално информация, която идва от авторитетното онлайн издание Automotive News.

Предвижда се визуалните промени по двете машини да са минимални, като може би най-значителната ще бъде добавянето на графика, наподобяваща британското знаме, в стоп светлините.

Що се отнася до двигателите, предварителни детайли сочат за постигането на малко по-висока мощност благодарение на ново оформление на изпускателните колектори и турбо компресора.

Освен това, на пазара в Европа двете коли ще получат чисто нов 7-степенен автоматик с два съединителя, който ще се предлага като опция. Все още не се знае дали тази екстра ще бъде достъпна за всички двигатели.

Още през март по време на изложението в Женева пък ще видим и освежена версия на 5-вратия MINI, а в скорошното бъдеще се очаква и серийна версия на концепта John Cooper Works GP Concept.Тагове: miniНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ

FIAT/2017/FiatTipoHD.mp4