www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Panasonic представя нов концепт в Лас Вегас

05.01.2018 | Авто новини: Автоновини » Изложения | Автор: Georgi Ivanov | 3202 прочитания
A+ | A-

Японската компания Panasonic ще покаже на изложението на битова електроника CES в Лас Вегас нов свой концептуален модел, за който обаче все още няма никаква информация. А съществуването му беше потвърдено, след като колата беше снимана на щанда на Panasonic преди откриването.

Предполага се, че става въпрос или за автономен електромобил или пък модел, който ще е платформа за демонстрация на постиженията на компанията в областта на автономните технологии и интериора на автономните автомобили. Миналата година в Лас Вегас Panasonic показа точно такъв концептуален модел.

Миналата година се появи информация, че японският производител на електроника и батерии ще разработи собствена система за автономно придвижване. През април 2017-а беше основан специален технически център, който да се занимава с тези технологии и специалистите в него създадоха чип, който обработва изображения и данни с ултразвукови датчици. Компанията планира да предложи на пазара системата за автономно придвижване през 2022 година.Тагове: CES Лас ВегасНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ