www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Нови модели в зимната гама на гуми Nokian

04.01.2018 | Авто новини: Авто Продукти » Гуми | Автор: Jordan Lukanov | 2736 прочитания
A+ | A-

Нови модели в зимната гама на гуми Nokian

Nokian Tyres разшири портфолиото си от висококачествени зимни продукти като представя 4 нови модела гуми: Nokian Hakkapeliitta R3 и R3 SUV за Скандинавските държави, Русия и Северна Америка, Nokian WR SUV 4 за Централна Европа и Nokian WR G4 за Северна Америка. Легендарната Nokian Hakkapeliitta е специално разработена за тежки зимни условия и е водещ модел в Скандинавските държави, Русия и Северна Америка.

“Още следващата зима нашата гама гуми Hakkapeliitta ще бъде по-богата от всякога, след като тазгодишният победител в редица тестове Nokian Hakkapeliitta 9 с шипове ще бъде подкрепен от новата Hakkapeliitta без шипове,“ разкрива Петри Ниеми, Ръководител продукти и ценообразуване в Nokian Tyres.

“Новата зимна гума Nokian Hakkapeliitta R3 е най-добрият избор за тези, които ценят комфорта при шофиране, безопасността и екологичността. Тези нови продукти използват най-новите технологии в бранша, което ще ни помогне да повишим продажбите през идните зимни сезони,“ пояснява още Ниеми.

Основните пазари за новото поколение гуми без шипове Nokian Hakkapeliitta R3 и Nokian Hakkapeliitta R3 SUV са Скандинавските държави, Русия и Северна Америка. Новите модели също така ще подсилят портфолиото и в други държави, основно в Китай, Япония и Украйна.

В допълнение към легендарната серия Nokian Hakkapeliitta, компанията представя изцяло нови продукти за развиващите се пазари в Европа и Северна Америка. Nokian WR SUV 4 е гума за SUV сегмента, отговаряща прекрасно на променливите условия на Централноевропейската зима. Забележителните характеристики при смяна на посоката на движение дава спокойствие дори и при по-висока скорост.

В Северна Америка, Nokian Tyres е пионер в популярния сегмент на гумите за всякакви условия. Балансираното поведение при завиване и надеждното сцепление на новата Nokian WR G4 за леки автомобили осигурява безопасно шофиране през всеки сезон - от снежни бури и киша, през проливен дъжд до напечен от слънцето асфалт.

Новите продукти ще бъдат доставяни при търговците от пролетта на тази година. Богатият избор от размери ще бъде достъпен за потребителите още през есента на 2018 година. Повече информация за новите зимни гуми ще бъде оповестена в края на зимата и началото на пролетния сезон.Тагове: Nokian зима гуми

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ