www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Официално: Михаел Шумахер се възстановява, но бавно

27.12.2017 | Авто новини: Авто Спорт » Формула 1 | Автор: Georgi Ivanov | 21530 прочитания
A+ | A-

В петък се навършват четири години от тежкия ски инцидент на Михаел Шумахер, след който 7-кратният световен шампион във Формула 1 прекара 6 месеца в кома и претърпя няколко животоспасяващи операции.

Информация за състоянието на Михаел и възстановяването му, като от известно време той си е у дома до Женевското езеро, се появява изключително рядко, а съпругата му Корина и мениджърът на пилота Сабине Кем обясняват това с опазването на личния живот на пилота.

Сега обаче Кем, която дълги години беше говорител на Михаел, реши да зарадва феновете на легендата на Ferrari с малко, но положителна информация.

„Винаги, когато се появи някаква информация за състоянието на Михаел, на секундата стартират интерпретации и след това слуховете заливат цял свят – обясни Кем. – В действителност, Михаел ще възстановява, има прогрес, но това се случва бавно.

„Михаел винаги е искал да има граница между личния и професионалния му живот. И никога не е отстъпвал от тези свои виждания – нито един журналист не е имал личния му телефонен номер, нито един фотограф не е стъпвал в дома му. Сега ние действаме по същия начин.”

Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ