www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Хамилтън показа новото си Ferrari

21.12.2017 | Авто новини: Авто Спорт » Формула 1 | Автор: Georgi Ivanov | 4234 прочитания
A+ | A-

Люис Хамилтън е голямата звезда на Mercedes във Формула 1 и спечели четвъртата си световна титла с тима на германския автомобилен производител. Но в свободното си време британският пилот обича да се забавлява и зад волана на автомобили на Ferrari – най-големият съперник на Mercedes този сезон.

Сега Люис показа в Instagram най-новото попълнение в колекцията си автомобили – впечатляващо индивидуализиран екземпляр LaFerrari. Всъщност, дължим тези кадри на канадският актьор Андрю Би Бачелър, който е снимал Люис с новата му кола.

Автомобилът е купен през 2015 година, като още тогава се появиха коментарите на шефът на Mercedes Тото Волф, че няма нищо против това Хамилтън да кара коли на конкурентни компании.

Цената на Laferrari-то на Люис, което се отличава с името на собственика си на праговете и други глезещи егото промени в интериора, е над 1,1 милиона лири.

Колекцията на Хамилтън включва още интересни автомобили: Ford Mustang от 1967 година, 427 Shelby Cobra от 1967 година, както и също сериозно индивидуализирани Pagani Zonda и McLaren P1.

Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ