www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Топ модел Мила Христова приключва годината с трети филм за Fashion TV

19.12.2017 | Авто новини: Лукс&Стил » Мода, красота | Автор: Jordan Lukanov | 4777 прочитания
A+ | A-

Мила Христова - един от най-разпознаваемите БГ топ модели, приключва 2017 г. с трети филм за Fashion TV. Тя участва четири поредни години на London Fashion Week и при едно от участията й екип на световната модна телевизя я забелязва и я кани да снима с тях.

Красавицата се утвърди като модел на Fashion TV след като снима с бельото на Ан Съмърс, с тоалетите на Джуди Ву, а сега и за лондонската дизайнерка с български произход Красимира Стойнева – носителка на престижни международни награди със собствен лейбъл, който е добре известен на световната модна сцена. Сред успехите на Мила Христова през годината са редица престижни професионални ангажименти.

Въпреки че става модел случайно и започва кариерата си едва след като завършва престижното си образование в Лондон, Мила Христова се утвърди като един от търсените български модели, както у нас така и в чужбина. Динамичният живот на Мила, свързан с непрекъснати пътувания по света, включва снимки за различни фотосесии, рекламни кампании и дефилета за известни модни брандове.

Малко след участието й в седмицата на модата в Лондон за сезон пролет/лято 2018, нейни снимки се появиха в британския „Вог“. В България Мила Христова се появи на корицата на сп. „Мода“ през ноември 2017, а през годината е снимала фотосесии също за списанията: Dreaminglеss, Estela Magazine, Elements Magazine и Jute.

Наскоро Мила Христова стана лице и на REFAN GOLD COLLECTION – силно впечатлена от това, че парфюмните  композиции са съвместна разработка с най-голямата британска фирма в браншa. След фотосесията за REFAN, Мила засне и клип, който беше сниман в Южен Лондон с екип на Fashion TV.

Най-големият подарък, който Мила Христова получава за рождения си ден през 2017 год., е новината, че е одобрено членството й в елитния The Arts Club Лондон, основан от Чарлз Дикенс през 1863 година. За този клуб годишно се подават стотици молби за членство, от които малцина се приемат, но въпреки това при Мила нещата се случват бързо и тя е от малкото късметлии под 30 години, допуснати в клуба.

The Arts Club Лондон е любимо място на знаменитости като Бионсе, Джей Зи, Пипа Мидълтън, Ози и Шарън Озбърн и други, с които Мила има възможност да се среща неформално по време на различните събития, които клубът организира.

Снимки: Петя Чолакова, списание „Мода“Тагове: Топ модел fashionНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ