www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Следващият Subaru WRX ще прилича на концепта Viziv Performance

18.12.2017 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Georgi Ivanov | 2640 прочитания
A+ | A-

Subaru вече разработва следващото поколение на модела WRX, който произлезе от Impreza WRX и остава изключително популярен сред феновете на по-спортното шофиране. Главният дизайнер на японската марка Мамору Ишии заяви пред списание Autocar, че новият модел ще следва стила на концептуалния Viziv Performance и отново подхрани слуховете, че най-вероятно спортният автомобил ще получи и хибридно задвижване.

Viziv Performance дебютира през октомври на изложението в Токио, а Ишии обясни, че реакцията на публиката е била повече от положителна, затова и шефовете на компанията са решили дизайнът на Viziv да бъде използван при WRX, като предстоят съвсем малки промени.

Серийната версия на следващия WRX ще бъде изградена на модулната платформа Subaru Global Platform, която ще дебютира при повечето предстоящи модели на марката.

Вече се знае, че следващият WRX ще е със задвижване 4х4 и бензинов двигател, като въпросът на хибридизацията му все още не е окончателно решен. Но пък и все още няма официална информация за техническите характеристики на бъдещия WRX, който трябва да излезе на пазара през 2020 година.

Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ