www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Специална версия на Renault Zoe - Star Wars Edition

15.12.2017 | Авто новини: Авто пазар » Световен опит | Автор: Georgi Ivanov | 6060 прочитания
A+ | A-

Заедно с премиерата на осмия филм от поредицата „Междузвездни войни” – „Последните джедаи”, Renault лансира специална версия на електрическия хечбек Zoe.

Миналата година Renault-Nissan пак направи успешно включване по темата, но с Nissan Rogue One Star Wars Edition, когато излезе филмът за групата бунтовници, успели да откраднат плановете на първата Звезда на смъртта.

Дизайнът на Zoe Star Wars Edition включва интересни елементи от света на „Междузвездни войни”, включително и рисунка на легендарния Millennium Falcon на Хан Соло на предния капак, на покрива и на петата врата.

На праговете и на предната броня са добавени надписи Star Wars, а интериорът е издържан в уникална разцветка на пурпурното, която покрива всичко – от кантовете на арматурното табло до постелките на пода на колата.

В оборудването на специалната версия на електромобила влизат камера за задно виждане, аудио система Bose, 17-инчови лети джанти Techrun и Wi-Fi на борда.

Премиерата на Zoe Star Wars Edition ще е в L’Atelier Renault на Шанс-Елизе в Париж, но продажбите му ще започнат през март. За тогава пък се очаква и премиерата на самостоятелния филм за Хан Соло.

Лимитираната серия на Zoe ще е от 1000 коли, които са предназначени само за френския пазар, а поръчки се приемат от вчера.

Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ