www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Трейлър: "Отмъстителите: Война без край" на 3D, IMAX 3D и 4DX от 27 април 2018 г.

02.12.2017 | Авто новини: Лукс&Стил » Кино, театър, сцена | Автор: Jordan Lukanov | 3705 прочитания
A+ | A-

Поредната лента на Marvel "Отмъстителите: Война без край" идва в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX на 27 април 2018 година. Тази пролет ще бъде заветна за всички фенове на Вселената на Марвел. Кулминацията на кинематографския цикъл на историите от тази супер геройска реалност ще се случи в Отмъстителите: Война без край.

Първите кадри от кино приклюцението вече превземат световната мрежа и безспорно вълнуват феновете навсякъде по света. Новият филм ще обедини всички герои и злодеи, които са били представени в близо 20 кино творби през последните години. А те ще се впуснат в космическа битка с лудия титан Танос за събдата на цялата Вселена, а вероятно и на реалността, каквато я познаваме.

"Отмъстители: Война без край" обещава да бъде непредвидимо приключение, подготвяно от десетилетие, което обединява кинематографската Вселена на Марвел. Още първите кадри подсказват подготовката за най-зрелищната и смъртоносна битка на всички времена. Отмъстителите и техните супергеройски съюзници трябва да са готови да пожертват всичко, което притежават, за да спрат веднъж завинаги всесилния Танос, преди да завърши плана си за разрушаване на Вселената.

Кадрите от първия трейлър на "Отмъстителите: Война без край" съдържат всичко, което един истински кинофен и фен на Marvel би очаквал от тях. Виждаме, както оригиналните Отмъстители, които се събират в името на това да победят общ враг, така и  всички останали герои от Вселената на Марвел през последните години. А финалният обрат в първия трейлър със сигурност предизвика милиони усмивки по целия свят.Тагове: Трейлър Отмъстителите филм кино 3D IMAX 4DXНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ