www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

DiVino.Taste 2017: Отново дегустация на вино в НДК

16.11.2017 | Авто новини: Лукс&Стил » Гурме, дегустация | Автор: Jordan Lukanov | 6689 прочитания
A+ | A-

На 17, 18 и 19 ноември 2017 г. София отново се превръща във винена столица на България и Балканите. Рекорден брой производители - над 75, се събират в Националния дворец на културата, за седмото издание на най-големия форум на българското вино.

По време на DiVino.Taste посетителите получават уникална възможност да опитат нови продукти и да се ориентират в голямото разнообразие на пазара. Този празник на виното събира на едно място едновременно хората, които създават българското вино и онези, за които то е предназначено.

С нетърпение очакваме да разберем каква е била у нас реколта 2017 на фона на тревожните заключение на Европейската комисия. Заради априлските студове и измръзвания, тазгодишната реколта се очертава като най-слабата за последните седем десетилетия, особено за водещите Франция, Италия и Испания.

България е сред малкото страни, които през 2017 г. отбелязват ръст на добитото количество. Дали е така и с качеството, отиваме да се убедим на DiVino.Taste в НДК.Тагове: DiVino дегустация вино НДКНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ