www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Рекордна конкуренция за шампиона Иван Влъчков този уикенд

16.11.2017 | Авто новини: Авто Спорт » Писта | Автор: | 1500 прочитания
A+ | A-

Още по темата

Рекордна за сезона конкуренция от 16 пилоти в серия Туринг очаква Иван Влъчков на Писта „Диамо” на трасето в Серес, Гърция, където идния уикенд ще се състои последният кръг от националния шампионат на Затворен маршрут.

18-годишняит пилот с Honda Civic си осигури титлата след победа в предния кръг в Бургас, но въпреки това ще се бори за нов успех в шампионата, където до момента има 4 победи от 4 старта.

На пистата в Серес обаче няма да му е никак лесно, като сред съперниците му личат имената на ветерана Стоян Апостолов с Honda Civic, Станислав Паришков с Opel Kadett и Красен Василев с Renault Clio.

Освен това ще има и много местни пилоти – Милтос Аглополос, Димитрис Зоидис, Джианис Каснтополос, Константинос Атматидис, Михалис Ставридис, Василис Тасос и др.

Миналия уикенд именно на Серес Влъчков навъртя близо 300 км с болида Sin Car R1 на Росен Даскалов като сериозна тренировка за предстоящото състезание

„Доволни сме, че тренирахме в Серес миналата седмица, защото очаквахме, че ще има голяма конкуренция, заяви Влъчков. – Не мога да кажа дали трасето ни подхожда, тъй като за последно сме карали на него със състезателната кола през 2015 г., а тя се е променила доста от тогава.“

Още по темата
Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ

FIAT/2017/FiatTipoHD.mp4