www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Повече гуми от Dayton за камиони

13.11.2017 | Авто новини: Авто Продукти » Гуми | Автор: Jordan Lukanov | 2130 прочитания
A+ | A-

Марката Dayton подготви за пазара два нови продукта в сегмента гуми за товарни автомобили: среден размер Dayton D550S за управляваща ос и D650D за задвижваща ос за средно тежки товарни автомобили. Гумите Dayton се произвеждат в Европа от Bridgestone - производител на гуми номер едно в света, с цел предоставяне на собствениците на транспортни фирми, ориентирани към оптимизация на финансите си, висококачествено представяне на възможно най-добра цена.

Стивън Де Бок, Директор OE и Представител търговски операции, Bridgestone Европа твърди: “Тези два нови продукта дават на Dayton по-широко покритие в сегмента на гуми за товарни автомобили на европейския пазар, където цената е водеща. Подкрепен от Bridgestone, Dayton успешно си извоюва отлична позиция на база надеждност и ефективност.”

Новите D550S и D650D среден размер гуми са насочени към леки (3,5 до 7 тона) и средно тежки (7,5 до 16 тона) товарни автомобили, популярни в регионалната дистрибуция, наем на превозни средства, преместването на домакинства и строителната индустрия. Тези превозни средства обикновено се движат в градска среда и по регионални маршрути, по-рядко по магистрали. Ето защо новите гуми Dayton са създадени да се справят с предизвикателствата по време на доставка, като например, бордюри, системата стоп-старт и множеството кратки пътувания по различни пътни повърхности.

D550S гуми за управляваща ос са устойчиви гуми, които съчетават добра съпротива на  неравномерно износване и надеждно представяне при мокра и суха настилка. Гумените елементи срещу пробиви от камъни в каналите на протектора придават допълнителна стойност, което спомага за поддържането на корпуса в добро състояние за регенериране.

Гумите за задвижваща ос D650D осигуряват добро сцепление и бърза реакция при спиране, докато елементите, свързващи блоковете в рамото, спомагат да се сведе до минимум заострянето на блоковете. И двата вида гуми имат олекотен борд, което намалява теглото им и разхода на гориво, без да се прави компромис с издръжливостта. Шофьорите могат, също така, да разчитат на непрекъснато качествено представяне през цялата година тъй като и двата вида гуми носят маркировка M+S (Mud & Snow) и 3PMSF (Three Peak Mountain Snow Flake).Тагове: Bridgestone Dayton камион гумиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ