www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Следващият VW Beetle може да е електрически със задно предаване

10.11.2017 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Angel Sergeev | 2384 прочитания
A+ | A-

Volkswagen продължава да умува върху първоначалната си гама от електрически автомобили, която ще започнем да виждаме от следващото десетилетие.

Засега потвърдени са хечбек с размерите на Golf и наследник на класическия Microbus, а британски медии сочат, че наследник на Beetle с електрическо задвижване е също сред вероятните модели.

Става дума за идеен наследник на оригиналния Beetle, който разполага със заден двигател и задно предаване, а не на автомобила, който е в продажба днес. Това може да се получи чрез използването на гъвкавата платформа MEB, която позволява изграждане на електромобили с предно, задно и двойно предаване.

Все още няма финално решение по идеята за нов Beetle, но е ясно, че сегашният модел няма да получи електрическо задвижване. Бъдещето на сегашната костенурка не е много сигурно с оглед на относително слабите продажби през последните години.

Volkswagen обмисля и възраждането на още едно име от миналото - това на Kubelwagen, превръщайки го в електрически автомобил с повишени офроуд възможности.Тагове: vwbeetleНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

FIAT/2017/FiatTipoHD.mp4
facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ