www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Официално: Новият Aston Martin Vantage идва на 21 ноември

10.11.2017 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Angel Sergeev | 1651 прочитания
A+ | A-

Aston Martin продължава подновяването на моделната си гама, като следващата много важна стъпка ще бъде показването на новото поколение Vantage. От официално съобщение на марката в Twitter разбираме, че премиерата на колата ще се състои на 21 ноември.

По-малкият брат на DB11 се очаква да получи 4.0-литров V8 агрегат, взет назаем от Mercedes-Benz, като мощността ще е в рамките на около 450 к.с. Моторът ще замени 4.7-литровия атмосферен двигател на сегашното поколение.

Скоростната кутия ще бъде 8-степенна автоматична, производство на ZF, като не е изключено и предлагане на 6-степенна ръчка. Напълно възможно е до няколко години да видим и флагманска V12 версия, но такава досега не е била коментирана от Aston Martin.

Vantage се смята за най-шофьорския модел от гамата на британците, тъй като е по-близко до спортните коли, отколкото до луксозните туръри, с които свързваме името на Aston Martin. Целта на новото поколение ще бъде да преследва клиенти на Porsche 911.Тагове: vantageaston martinНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ