www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Всички бъдещи модели на Opel с френски технологии от 2024 г.

09.11.2017 | Авто новини: Авто пазар » Световен опит | Автор: Angel Sergeev | 7356 прочитания
A+ | A-

Днес Opel разкри стратегическия си план за развитие под собствеността на PSA Group. Планът, носещ името PACE!, трябва да върне марката към финансова стабилност чрез редица мерки.

Може би най-открояващата се част от проекта е фактът, че всички модели на Opel от 2024 година ще бъдат базирани на платформи от PSA. Още следващите Combo и Corsa през идните две години ще поставят началото, а след това по един важен модел ще бъде показван на всеки 12 месеца.

Освен това, от същата година, всички автомобили на Opel ще се предлагат с някакъв тип електрификация - било то чисто електрическо задвижване или хибридна помощ. Corsa ще се превърне в първия изцяло електрически модел по новия план, като такава версия ще видим най-вероятно още през 2019 г.

Като цяло, сегашните 9 архитектури, които Opel използва, ще бъдат редуцирани до само 2, а двигателните семейства ще станат 4 от сегашните 10. Генералната цел на марката ще бъде да се превърне в CO2 лидер на Европа, но освен това ще се търсят продажби и на 20 нови пазара до 2022 година.

Инженерният център на Opel в Рюселсхайм ще бъде отговорен за разработката на всички бъдещи модели на бранда, но освен това ще поеме и ролята на главен "компетентен център" за цялата група. Там ще се разработват автономни технологии и системи за асистенция на шофьора.Тагове: opelНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

FIAT/2017/FiatTipoHD.mp4
facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ

FIAT/2017/FiatTipoHD.mp4