www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Розберг: За мен е комплимент, че Люис помни конфликтите ни в тима

07.11.2017 | Авто новини: Авто Спорт » Формула 1 | Автор: Georgi Ivanov | 1457 прочитания
A+ | A-

Бившият световен шампион във Формула 1 Нико Розберг заяви, че приема като „комплимент” коментарите на Люис Хамилтън, че отношенията им като съотборници в Mercedes са били „негативни”.

Нико и Люис се бориха един срещу друг в три поредни сезона за титлата, като на два пъти – през 2014 и 2015 надделя Хамилтън, а през 2016 титлата взе Розберг.

Наскоро Хамилтън разказа, че отношенията му с Нико са били трудни, двамата записаха няколко удара на пистата в хода на тези три сезона, а британецът призна, че отказването на Розберг от спорта е подобрило атмосферата в тима.

Сега Нико припомни цитат от изказването на Хамилтън, където той описва отношенията между двамата пилоти като „буря със силен заряд, която току-що е влетяла в стаята”.

„Приемам това определение на Люис като комплимент”, допълни Нико.

Двамата бяха приятели и съперници от деца, още от времето, когато са се състезавали в картинга, но между 2014 и 2016 отношенията им се влошиха достатъчно, че да не си говорят, а Люис обясни, че двамата вече не са приятели.

Розберг допълни, че няма да има проблем да „поговори нормално” с Люис, след като двамата вече не са съперници на пистата и допълни, че винаги го е уважавал и „няма нищо лично” срещу британеца.

Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ