www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

BMW с цяла армада коли на тунинг изложението SEMA

31.10.2017 | Авто новини: Автоновини » Дизайн и тунинг | Автор: Angel Sergeev | 5762 прочитания
A+ | A-

Баварският производител BMW е подготвил цял куп спортни коли, които ще бъдат представени на тунинг изложението SEMA в Лас Вегас.

Централна позиция на щанда на марката ще заема M5 с допълнителния пакет M Performance, който добавя доста визуални и механични подобрения по спортния седан. Силата не е увеличена, но налице са нови спирачки и променено окачване, както и цялостен аеродинамичен пакет.

Компания ще му прави и много специален M3 за местния пазар, който е произведен в само един екземпляр. Той отбелязва 30-тата годишнина на М3 в САЩ, като интериорът е решен в цветовете от американския флаг.

До тях ще се нареди и хибридният флагман 740е, който също е получил множество подобрения от каталога на BMW M Performance. Освен с цялостен аеро пакет, моделът може да се похвали и с уникален екстериорен цвят, който е в контрастираща комбинация с ярко червения кожен интериор.

Последният важен експонат за марката в Лас Вегас е 440i Gran Coupe, който е получил едновременно доработки от портфолиото на M Performance и Individual. Резултатът е спортен автомобил с множество карбонови детайли отвън и разточителна употреба на кожа за салона.Тагове: SEMAНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ

FIAT/2017/FiatTipoHD.mp4