www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Американец си осигури следващия роудстър на Tesla без пари

31.10.2017 | Авто новини: Авто пазар » Световен опит | Автор: Georgi Ivanov | 1957 прочитания
A+ | A-

Американецът Бен Сълинс си осигури безплатен електромобил от Tesla, когато на пазара се появи следващия роудстър на компанията, след като се възползва от възможност за намаление на цената на модела, дадена от марката.

През лятото Tesla пусна мобилно приложение, насочено към настоящи собственици на електромобили на компанията, които се регистрират там и получават 10% отстъпка от цената на следващия Roadster, при това от първата партида – Founders Series, но за целта трябва да намерят 5 нови клиенти на електромобилите на марката.

Сълинс се е справил отлично с 55 нови клиенти на Tesla и освен, че ще получи безплатен електромобил, за него ще има и допълнителни награди – ще управлява машината, която пробива тунелите за автомобили, според идеята на Илон Мъск и освен това ще е сред ВИП гостите на представянето на електрическия камион на Tesla.

В края на 2016 Мъск потвърди възраждането на Roadster, но не даде повече информация за втората генерация на модела. Първото поколение на двувратия модел се произвеждаше от 2008 до 2012 година на базата на Lotus Elise.

Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ