www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Обновеният Citroen Cactus е без Airbumps, но с много нови технологии

27.10.2017 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Angel Sergeev | 4080 прочитания
A+ | A-

След по-малко от четири години на пазара, Citroen C4 Cactus бе освежен от френския производител. Най-голямата новост при модела е, че той е загубил големите въздушно-гумени предпазни елементи, които заемаха централна част в дизайна. Всъщност, т.нар. Airbumps не са изчезнали напълно, а са позиционирани в долния край на страничните врати и имат по-малък размер отпреди.

Въпреки това, французите са убедени, че всеки клиент ще може да открие подходящ модел за себе си, тъй като ще се предлагат общо девет екстериорни цвята и пет дизайна на колелата, които сформират доста богата палитра от възможности.

Що се отнася до задвижването, бензиновите двигатели разполагат с мощност 82 до 130 к.с., а при дизелите има варианти от 100 и 120 к.с. Изцяло преработена е 6-степенната автоматична скоростна кутия.

Общо 12 подпомагащи шофьора системи могат да бъдат открити на борда в зависимост от поръчката на клиента. Между тях са автоматична аварийна спирачка, статични светлини за завой, камера за паркиране, система за подпомагане на тръгването под наклон и други.

Продажбите на обновения модел започват от пролетта на 2018 година.Тагове: cactuscitroenНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ