www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Новото Audi A7 Sportback - по-голямо, по-красиво и по-технологично отпреди

20.10.2017 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Angel Sergeev | 7661 прочитания
A+ | A-

В Германия своя официален дебют направи второто поколение на красивото 4-врато купе Audi A7 Sportback, което ще тръгне в продажба в Европа от февруари догодина.

Колата е с една идея по-голяма от предшественика си, като развива дизайнерските идеи в екстериора до последния детайл. Предният надвес е скъсен, а арките на калниците са по-големи отпреди. По този начин се създава още по-атлетична визия, която се допълва от големите колела с размер до 21 цола.

Обстановката в интериора ни е позната от флагмана A8, като и при А7 откриваме оформление с три големи дисплея - един за навигационната система, един за климатичната система и трети за информацията пред погледа на шофьора. 

За сигурността на борда се грижи централизираната система zFAS, която обработва чрез отделен компютър информацията от пет радара, пет камери и 12 ултразвукови сензора, както и от един лазерен сензор. По-късно по време на производството на модела ще се предлага и функция за дистанционно паркиране.

При лансирането си машината ще получи 3.0-литровия V6 агрегат от А8, който ще развива максимална мощност от 340 к.с. във версията 55 според новата номенклатура на производителя. Подобно на флагманската лимузина, моторът ще работи с лека 48-волтова хибридна система, но ще използва 7- вместо 8-степенна трансмисия.Тагове: audi a7Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ