www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

2 премиери за четвърт век "Еуратек", БГ вносител на Škoda Auto

10.10.2017 | Авто новини: Авто пазар » Промоции на нови коли | Автор: Jordan Lukanov | 4857 прочитания
A+ | A-

На 10.Х.2017 "Еуратек" oтбеляза 25-годишния си юбилей с пищно тържество за своите клиенти, партньори и служители в зала „Рейнбоу Плаза“, София. Компанията използва случая, за да покаже и най-новото попълнение в семейството на Шкода – компактния SUV ŠKODA KAROQ.

През тези години Еуратек ООД успя да реализира на българския пазар над 44 000 нови автомобила ŠKODA, да наложи марката сред българските потребители и да я превърне в една от най-желаните в бранша. Така, за последните 12 години журналистите от Прес Авто клуб България отличиха с най-значимата титла "Автомобил на годината“ 8 модела на марката ŠKODA.

Управителите на "Еуратек" Иван Тодоров и Роман Полак изразиха своята благодарност към клиентите, партньорите и служителите на компанията с които заедно са извървели този път към успеха и изразиха мотивацията си да продължат да развиват марката ŠKODA на пазара, посрещайки всички предизвикателства и новости в автомобилния бранш. По време на официалното събитие, управителите връчиха и почетни грамоти и юбилейни медали на представители на дългогодишния си партньор ŠKODA AUTO, както и на служители на Еуратек, които са били част от 25-годишната история на компанията, допринасяйки за нейния упех днес.

На събитието, на което присъстваха повече от 350 гости, бе показан и най-новият модел в гамата на ŠKODA – компактният кросоувър ŠKODA KAROQ, чийто дизайн и концепция следват философията на ŠKODA и новият им кристален дизайнерски език, повлиян от чешката традиция в стъклопроизводството. KAROQ идва със заявка да се превърне в новият любим автомобил за комфортни пътувания както в града, така и по по-предизвикателни терени, благодарение на задвижването 4х4.

С обширно вътрешно пространство, множеството хитри решения в духа Simply Clever, възможности за свързаност и разнообразие от двигатели, KAROQ е подходящ не само за семеен автомобил, но е и перфектно решение за бизнес автомобил.

Специалната изненада - представянето на спортната версия на Superb – Sportline, нажежи атмосферата и допринесе за още по-празнично настроение на гостите. Автомобилът се предстaвя за първи път на българския пазар, а експонатът на сцената бе в атрактивния златист цвят „Драконова кожа“.Тагове: Еуратек вносител Шкода Skoda Karoq SuperbНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

FIAT/2017/FiatTipoHD.mp4
facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ

FIAT/2017/FiatTipoHD.mp4