www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Писта Бургас 2017: Публиката гласува за любимия си пилот

10.10.2017 | Авто новини: Авто Спорт » Писта | Автор: Georgi Ivanov | 3355 прочитания
A+ | A-

Още по темата

Феновете на състезанието на затворен маршрут „Писта Бургас 2017”, което ще се проведе този уикенд ще могат да гласуват за любимия си пилот, а след финала на последната надпревара пилотът с най-много гласове ще получи награда от организатора за това първо място.

Бургазлии зарадваха публиката с някои изключително интересни идеи преди състезателния уикенд – освен гласуването, ще има и конкурс за най-хубава снимка от Писта Бургас, а сайтът на състезанието представя информация и подробности за предстоящия старт с каквито нито едно друго пистово състезание у нас не може да се похвали.

Отделно от това Писта Бургас ще опъне сериозно и носталгичната струна в душите на феновете с лансирането на Купа Лада – състезание, запазено само за руските автомобили, подготвени по изискванията за класовете от Х1 до Х3, като добрата новина за участниците е, че това състезание негоряемото бельо и системата HANS не са задължителни. Гумите, с които ще карат пилотите в Купа Лада също ще са свободни.

Писта Бургас е предпоследният кръг от националния шампионат на затворен маршрут, а на сайта на състезанието може да видите и виртуална обиколка на трасето.

Още по темата
Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

FIAT/2017/FiatTipoHD.mp4
facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ