www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Дебют за Lamborghini Urus на 4 декември

10.10.2017 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Angel Sergeev | 1644 прочитания
A+ | A-

Lamborghini потвърди отново и официално в съобщение до медиите, че ще покаже изцяло новия си високопроходим автомобил Urus по време на специална церемония на 4 декември тази година.

Тя ще се проведе в близост до завода на марката в италианския град Сант´Агата Болонезе, където журналисти и специални гости ще зърнат модела за първи път.

От бранда вече потвърдиха, че Urus ще бъде един от най-спортните модели в сегмента си с мощност от цели 650 к.с. Те ще идват от нов 4.0-литров V8 агрегат.

Клиентите ще могат да изберат и хибридна версия, която ще се превърне в първия подобен автомобил в историята на италианската компания.

Амбициите на бранда за Urus са доста големи - още догодина трябва да бъдат сглобени не по-малко от 1000 бройки от него, а през 2019 тази цифра трябва да нарасне на 3500 бройки. По този начин общото производство на марката ще се удвои.

Очаква се официалните продажби да започнат през първата половина на идната година, като в Сант´Агата Болонезе вече се произвеждат първите предсерийни бройки.Тагове: urusНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ