www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Ясен е изпълнителят на тол системата

09.10.2017 | Авто новини: Катастрофи » Транспорт и логистика | Автор: Jordan Lukanov | 3676 прочитания
A+ | A-

Консорциум „КАПШ ТРАФИК СОЛЮШЪНС“ беше определен за изпълнител на обществената поръчка за проектиране, изграждане и въвеждане на електронна система за събиране на таксите за ползване на републиканската пътна мрежа. Тя ще бъде на база изминато разстояние за превозни средства с обща технически допустима максимална маса над 3,5 т (тол) и на база време за леките автомобили с обща технически допустима максимална маса до 3,5 т (електронна винетка).

Председателят на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“ инж. Дончо Атанасов подписа решението за класиране на участниците в процедурата и определянето на изпълнител на обществената поръчка. Класирането на участниците, съгласно обявения критерий за оценка „Икономически най-изгодна оферта“, е следното: КОНСОРЦИУМ „КАПШ ТРАФИК СОЛЮШЪНС“ - с комплексна оценка 100 точки; КОНСОРЦИУМ „ТОЛ БЪЛГАРИЯ“ - с комплексна оценка 74,27 точки.

Срокът за изпълнение на обществената поръчка е 19 месеца. Изграждането на тол системата ще бъде за сметка на избрания изпълнител. След успешното й внедряване инвестицията следва да се възвърне чрез събраните приходи.Тагове: АПИ тол винеткиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ