www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

По една тренировка за Фетел и Хамилтън

06.10.2017 | Авто новини: Авто Спорт » Формула 1 | Автор: Georgi Ivanov | 3469 прочитания
A+ | A-

Себастиан Фетел с Ferrari и Люис Хамилтън с Mercedes бяха най-бързи в първите две свободни тренировки за Гран при на Япония, като втората сесия беше ударена от проливен дъжд и едва петима пилоти записаха време в нея.

В първата сесия Фетел завърши на 0,2 секунди пред Хамилтън, като пилотите загубиха доста време заради тежката катастрофа на Карлос Сайнц, който излетя на обратния завой и колата му се заби в предпазната стена.

Дотогава Люис беше начело, но при връщането на двамата пилоти на Скудерията на пистата със супер меките сликове, Фетел успя да излезе начело с време 1.29,166 минути.

За следобедната сесия нещата сериозно се промениха – дъждът заваля точно преди началото на тренировката, след това се усили и началото й беше отложено. След това дъждът спря 45 минути преди края на тренировката, но на пистата излязоха много малко пилоти, тъй като голяма част от отборите предпочетоха да запазят мокрите си гуми за следващите етапи от уикенда.

В крайна сметка Хамилтън записа 1.48,719 минути, а времена постигнаха още Естелан Окон, Серхио Перес, Фелипе Маса и Ланс Строл.

Утре е последната свободна тренировка, а в 9 часа българско време стартира квалификацията за Гран при на Япония.

Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ

" "