www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Какво искат жените в хотелите

26.05.2011 | Авто новини: Лукс&Стил » Хотели, туризъм | Автор: | 2165 прочитания
A+ | A-

Тапети на цветя, шарени килими и баня в тъмни нюанси? Не, това вече не е за жената на днешния ден. Стандартният комфорт за една приятн и релаксираща атмосфера в хотела също не са достатъчни. С увеличаване на броя на жените, които пътуват по бизнес, се повишават и критериите на които трябва да отговарят съвременните хотели, ако искат да не изгубят бизнес дамите като клиенти. Порталът за пътувания HolidayCheck.de изготви списък с 10 задължителни неща за Нея!


Сигурност
Задължително хотелът трябва да има паркинг в близост до хотела. Той трябва да е пефектно осветен. Жените искат да се чувстват сигурни на пътя до хотела.
Чистота
След приятелския поздрав на рецепцията, дамите трябва да бъдат въведени в чиста стая, в която няма килим и застояла миризма. Съвременната жена иска да се чувства свободна и да може да диша.
Аксесоари
Малките подаръци са нещо добре дошло, което може да докосне сърцата на жената, да ги накарат да бият по-силно и да игнорират малките гафове. Списанията са предпочитани пред букетите, както пресните плодове, напитки и минерална водя.
Гардероб
Мястото за съхранение на багажа задължително трябва да бъде голямо. Само тогава жените могат да организират подредбата на богатия си арсенал най-вече от дрехи и обувки. А огледалата в цял ръст са добре дошли.
Съоръжения
След дълго пътуване почивката е отличен лек срещу стреса. Тя е задължителна с прясно сварено кафе или чай. Ето защо жените обръщат особено внимание на чистите, функционални кани в хотелската стая.
Комфорт
Телевизорът е от значение за бизнес дамите. Също така на всяка жена и харесва да се отпусне с музика или вълнуваща книга. Това обаче не може да стане, ако матракът е прекалено мек. Условията за релаксиращи упражнения в стаята също са плюс за хотелите, които ги осигуряват.
Услуги
Обслужването по стаите е нещо задължително, както и наличието на минибар. Малкият хладилник ще зарадва дамата повече, ако е пълен с пресни продукти и кисело мляко, вместо бонбони и алкохол.
Спа
Мечтата на всяка жена е да ползва безплатно спа център и спортна зона.
Баня
Класата на банята трябва да е висока - бледи светлини, големи кърпи, преносимо огледало за грим и сешоар са особено желателни. Голяма радост предизвикват качествените безплатни продукти за грижата за тялото.
Ядене
Малкото пространство между силни и шумни гости не е предпочитаното място за жените. Те търсят пространство в моден ресторант или рум сървиз в стаите си.


Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ