www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Honda в Топ 20 на най-добрите марки

28.09.2017 | Авто новини: Авто пазар » Съвети при покупка | Автор: Jordan Lukanov | 2684 прочитания
A+ | A-

Марката Honda влезе в световния Топ 20 на последното проучване на Interbrand и се нареди на 20-а позиция сред най-стойностните брандове в световен мащаб. Организацията, направила класирането, определи цената й в размер на $22,696 милиарда.

„Напредъкът на Хонда утвърждава влиянието, което имаме на пазара“, заяви Филип Рос, старши вицепрезидент от Honda Motor Europe: „Разнообразната гама от нови продукти, като започнем от екологичния Clarity Fuel Cell с нулеви вредни емисии, та чак до рекордьора на Нюрбургринг Honda Civic Type R, показва огромното значение, което имат напредничавите технологии на марката Honda. Обявената наскоро стратегия за електрическото ни бъдеще ще ни донесе още по-голям прогрес, особено след пускането на нови електромобили на пазара от 2018 г.“.

Освен в автомобилно отношение Honda дължи силното си представяне в класацията и на високотехнологичната си и разнообразна продуктова гама, в която влизат самолети, мотоциклети, извънбордови двигатели и градинска техника, утвърждавайки позицията си на най-крупния производител на двигатели в света. Interbrand провежда проучването си Best Global Brands за 18-а поредна година. То анализира доколко силата на дадена марка предопределя успеха на компанията, като фокусът е върху представянето на продуктите и услугите й от финансова гледна точка, въздействието на бранда при решение за покупка и цялостната стабилност.Тагове: Honda InterbrandНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ