www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Христо Стоичков тества изкусителното купе Infiniti Q60

22.06.2017 | Авто новини: Клюки » Светско | Автор: Jordan Lukanov | 2297 прочитания
A+ | A-

Големият БГ футболист Христо Стоичков, посланик на марката INFINITI, тества новия луксозен спортен модел Q60. „Камата“ избра версията с бензинов турбо V6 и 405 конски сили, които задвижват и четирите колела през интелигентна система за разпределение на въртящия момент.

Футболистът не скри, че предпочита режима „Спорт“, който осигурява по-силни персонализирани усещания. Легендарният нападател е толкова запален почитател на марката, че в момента цялото му семейство разчита на модели на INFINITI.

Откакто стана посланик на марката преди две години, Стоичков вече е имал възможност да тества всеки от моделите в актуалната гама на премиум производителя. В типичния си откровен стил Стоичков ги коментира така: „QX70 – голям звяр! Лимузината Q50 пък е като лъвица! Хибридът... едновременно мощен, едновременно тих. Не усещаш, кога си запалил. Спечели в Англия наградата за най-бърз хибрид. А QX30 и Q30 са много удобни за България. Високи са, с интелигентно двойно предаване, със специално окачване...“

Голмайсторът от Световното по футбол през 1994 г. не скри възхищението си не само от колите, но и от INFINITI като марка. Запитан дали прословутото 7-звездно обслужване пасва на славния номер 8, Стоичков с усмивка отговаря: „Приемам го, защото те ми дават 7 звезди, а аз съм осмата! Давам пример - посрещат ме и ме изпращат на летище София. Мислех си, че това е специално внимание към мен. Оказа се, че е програма, която предлагат на всички собственици на INFINITI. И така не мислиш къде ще оставиш колата, а и докато съм в чужбина, може да се извърши обслужване на автомобила. Така се печелят клиенти.“
 
А кое е най-отличителното в един автомобил INFINITI според Стоичков? „Казал съм го – лукс, лукс и пак лукс! И внимание към детайла. Компанията не отстъпва на колите си. „По време на юбилея ми INFINITI показа западен манталитет и японска точност на правене на бизнес и това абсолютно ми допадна“.

При гостуването си в шоурума на INFINITI Христо Стоичков сложи автографа си на пет футболни топки от ограничена серия, посветени на юбилея му. Очаквайте специалната игра на страницата на INFINITI във Facebook, в която ще може да спечелите една от тях.Тагове: Христо Стоичков Infiniti Q60Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ