www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

VW сменя Hyundai за Евро 2020

09.08.2017 | Авто новини: Авто пазар » Световен опит | Автор: Georgi Ivanov | 1660 прочитания
A+ | A-

Още по темата

Volkswagen сменя Hyundai като основен партньор на УЕФА за Евро 2020 и германската компания ще отговаря за превозването на участниците, медиите и официалните лица на турнира.

Във VW залагат на популярността на футбола, за да възстановят имиджа на компанията, който пострада сериозно от „Дизелгейт”, а сега гигантът се опитва да лансира бъдещите си електрически модели.

Затова и една от звездите на Евро 2020 ще е серийната версия на електромобила I.D., който поставя началото на новата гама на VW.

През юли VW направи друга важна крачка в битката за популярност и стана най-големият спонсор на националния отбор на Германия по футбол, като смени на тази позиция Mercedes. Mercedes беше основен спонсор на германските национали в продължение на 45 години.

УЕФА заложи на доста по-различна формула за организирането на Евро 2020. Мачовете ще се играят в 13 града из цяла Европа, а организатор е Европейският съюз.

Полуфиналите и финалът на турнира ще са на „Уембли” в Лондон, а мачове ще има в Мюнхен, Рим, Баку, Санкт Петербург, Амстердам, Дъблин, Букурещ, Билбао, Брюксел, Будапеща, Глазгоу и Копенхаген.

Още по темата
Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ

FIAT/2017/FiatTipoHD.mp4