www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Франкфурт 2017: XiM18 от Yanfeng с визия за интериора на безпилотните коли

08.08.2017 | Авто новини: Автоновини » Изложения | Автор: Jordan Lukanov | 2264 прочитания
A+ | A-

Международната компания Yanfeng Automotive Interiors (YFAI) с китайски корени и немски кадри в ръководството определя себе си като лидер в автомобилните интериори. YFAI има 110 производствени площадки в 20 държави, 33 000 сътрудници и повече от 50 клиенти по цял свят, в това число най-големият в Китай държавен производител SAIC Motor.

От три години Yanfeng показва визията си за концепти на автомобили от близкото бъдеще "eXperience in Motion“. Новата версия на прототипа XiM18 от Yanfeng Automotive Interiors ще видим следващия месец на Автосалон Франкфурт 2017 (12-24 септември).

"С концепта XiM18 ние ще отговорим на въпроса, какво ще правят хората в своя автомобил, когато няма да им се налага да шофират, - обяснява главният технически директор на YFAI Хан Хендрикс. - В епохата на автономното движение пасажерите ще могат да отдъхнат, да поработят, да поиграят, да погледат кино, и ние ще им предложим нашето решение с дизайна на интериора car2human, машина за човека". Компанията обещава централна конзола от стъкло с 3D функции чрез човешко-машинния интерфейс HMI. Подробности ще бъдат разкрити на пресконференция във Франкфурт на 13 септември.
Тагове: Франкфурт Yanfeng безпилотниНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ

FIAT/2017/FiatTipoHD.mp4