www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Фетел и Райконен остават във Ferrari

07.08.2017 | Авто новини: Авто Спорт » Формула 1 | Автор: Georgi Ivanov | 1777 прочитания
A+ | A-

Почти сигурно е, че Ferrari ще задържи и двамата си пилоти във Формула 1 и за следващия сезон, а потвърждението, че Себастиан Фетел и Кими Райконен остават трябва да е факт най-късно на „Монца” в началото на септември.

В Унгария Райконен запази гърба на Фетел от пилотите на Mercedes и за втори път този сезон подари победата на съотборника си, което рязко смени тона на шефовете на тима и италианските медии относно бъдещето му в Маранело. Преди състезанието в Будапеща само отделни италиански медии прогнозираха, че Кими ще остане и за сезон 2018, а след това всички бяха единодушни, че това ще се случи.

Що се отнася до Фетел, то германецът едва ли ще иска да напусне тима, с който има най-голям шанс за пета световна титла.

„Мисля, че позицията ни по отношение на Фетел е ясна – заяви президентът на Ferrari Серджо Маркионе. – Ако Себ иска да остане, то ние ще сме повече от щастливи той да продължи с нас.

„За Кими сме почти сигурни, че иска да остане. Надявам се, че това ще стане.”

От тима изтече информация, че шефът на Скудерията Маурицио Аривабене планира да обяви оставането на двамата пилоти както се очакваше по време на Гран при на Италия. Маркионе потвърди и тази информация, но не пожела да коментира повече.

Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

FIAT/2017/FiatTipoHD.mp4
facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ