www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Вижте следващото поколение Nissan LEAF – без камуфлаж!

01.08.2017 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Angel Sergeev | 3948 прочитания
A+ | A-

Норвежкото онлайн издание Broom се докопа до снимки на следващата генерация Nissan LEAF. Електрическата машина е била заснета по улиците на Барселона по време на снимки за видео реклама, която най-вероятно ще видим съвсем скоро.

Японците вече разпространиха доста предварителни изображения от новия LEAF, като новото поколение на най-продаваната електричка в света се очаква в началото на месец септември тази година.

„Снимите не са много ясни, защото са направени от терасата на хотелската ми стая,“ обяснява наблюдателният читател на сайта. „Нямаше как да сляза долу и да направя по-близки кадри, тъй като организаторите гонеха всеки, опитал се да го стори.“

Още от сега е ясно, че новият LEAF в батериите си ще има ток за пробег от поне 265 километра при пълно зареждане. Кабината на колата ще е оформена доста минималистично, като таблото ще бъде доминирано от голям дисплей.

На този етап няма точна дата за лансирането на модела, но най-вероятно ще го видим онлайн още през първите дни на септември, а скоро след това ще стане факт и премиерата му във Франкфурт. Продажбите ще стартират преди края на годината.Тагове: nissanleafНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ

FIAT/2017/FiatTipoHD.mp4