www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Шедьовърът Rolls-Royce Phantom - официално и в пълния си блясък (+видео)

28.07.2017 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Angel Sergeev | 6850 прочитания
A+ | A-

Rolls-Royce представи официално осмото поколение на абсолютния си луксозен флагман Phantom - моделът беше показан едновременно в Лондон и в Лос Анджелис.

Новата машина се базира на платформата CLAR на BMW Group, което е довело до сериозно понижение на теглото. Върху същата архитектура ще бъде изграден и първият джип на марката - Cullinan.

В крайна сметка, целта на инженерите от Великобритания е била да създадат автомобил, който изолира шофьора и неговите спътници изцяло от външната среда. В резултат, машината е с 10 процента по-тиха от своя предшественик при 100 км/ч.

По традиция, задвижването остава поверено на 5.75-литровия V12 битурбо мотор на марката, който обаче е сериозно преработен. Сега мощността му е 563 к.с., които гарантират ускорение от място до 100 км/ч за 5.3 секунди.

За постигане на по-комфортно возене, инженерите на фирмата са почти изцяло преработили окачването на лимузината. Сега то използва камера, която адаптира неговата твърдост и височина според пътната обстановка.

The Embrace - така Rolls-Royce нарича технологията за дистанционно затваряне на задните врати, която може да се оперира от интериора или извън автомобила.

Нивото на индивидуализация ще бъде невероятно високо. Освен всички материали по интериора и тяхното цветото оформление, клиентите ще могат да поръчат дори стъклен плакет с 3D отпечатък на техния ДНК.
Тагове: phantomНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ

FIAT/2017/FiatTipoHD.mp4