www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Клиенти на Hertz отпразнуваха заедно лятото с пуул парти

18.07.2017 | Авто новини: Клюки » Любопитно | Автор: Angel Sergeev | 3267 прочитания
A+ | A-

Една от водещите лизингови и рент-а-кар компании в България, Hertz/Аутотехника, за първа година организира мащабно лятно парти специално за всичките си корпоративни и крайни клиенти. В приятната лятна атмосфера на Raffy Bar & Gelato Pool в София, един от най-известните DJ-и в България - DJ Donco, придружен от цветни коктейли, парти музика, забавни снимки и грандиозна заря, направиха вечерта неповторима за десетки посетители. 

„За нас е важно всеки един краен потебител да ни познава, не само  мениджмънта на големите компании, а всеки клиент, който пряко и ежедневно използва нашата услуга – автомобилите на лизинг. Искаме да сме разпознаваеми и близки до ежедневните ползватели на нашата лизинг услуга.“ Тачо Тачев, търговски мениджър Hertz Lease.

Аутотехника/Hertz е първата лизингова компания на пазара в България. Тя развива продуктът оперативен лизинг от 1995 г. насам. С повече от 2400 автомобила на пътя, 700 автомобила рент-а-кар и собствен сервиз, компанията е доказала своето лидерство на пазара. Фирмата е официален представител на Hertz Rent-a-Car за България, както и на още три американски бранда за рент-а-кар – Thrifty Car Rental, Dollar и FireFly. Освен това, в редиците й откриваме и испанската марка SEAT - автомобили, резервни части и аксесоари.Тагове: аутотехникаОще по темата
Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ