www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Впечатляващият нов Opel Insignia е вече в България

24.06.2017 | Авто новини: Авто пазар » Промоции на нови коли | Автор: Angel Sergeev | 9710 прочитания
A+ | A-

Изцяло новото второ поколение на Opel Insignia е вече на родна земя. Немската машина може спокойно да бъде окачествена като най-впечатляващия модел в историята на марката - както визуално, така и технологично.

Автомобилът е по-голям, по-лек и по-красив от своя предшественик. Пространството за пътниците на втория ред седалки е увеличено, а общото тегло е намалено с до 175 кг. в зависимост от модификацията.

По-къси надвеси отпред и отзад придават на колата по-спортна стойка. Коефициентът на въздушно съпротивление сега е само 0.26.

Шофьорското място е поставено с 3 сантиметра по-надолу спрямо това на предишната Insignia, а таблото е ориентирано към водача. Топ нивата на оборудване могат да се похваля с отопляеми, вентилирани, масажни и електрически регулируеми седалки, а задните седалки също могат да получат отопление.

С модела Opel въвежда и нова 8-степенна автоматична скоростна кутия, която първоначално ще се продава само при 4х4 версиите. 

Insignia от второ поколение наследява много успешната първа генерация, която стана автомобил на годината в Европа през 2009 година и завоюва същото отличие годината по късно у нас.

Стартовата цена на возилото е 42 440 лв.

Подробен тест на Insignia Grand Sport ви предложихме на страниците на списанието AUTOCLUB, а по-кратка версия можете да откриете тук.Тагове: opelinsigniaНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ