www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

В Lamborghini обмислят наследник на легендата Miura

22.06.2017 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Georgi Ivanov | 3924 прочитания
A+ | A-

Главният изпълнителен директор на Lamborghini Стефано Доменикали потвърди, че шефовете на компанията обсъждат възможността за създаването на наследник на легендарния Miura, както и да попълнят гамата си с GT модел с 4 места.

Думите на Доменикали съвпадат с прогнозата, че четвъртият модел на марката ще бъде вдъхновен от кола от миналото на Lamborghini. И според бившия шеф на тима на Ferrari във Формула 1, в Lamborghini може да интерпретират по съвременен начин както формите, така и формулата на Miura. Най-рано обаче това може да се случи след поне пет години.

Около 2025 или 2030 година пък би трябвало да очакваме новия модел на Lamborghini с четири места, като прогнозата е отново на Доменикали.

Много е трудно да се каже кой от двата модела първи ще получи зелена светлина за серийно производство, но е факт, че още през 2008  концептът Estoque показа, че в Lamborghini обмислят сериозно идеята за GT автомобил с четири места и четири врати.

Но след това шефовете на компанията се насочиха към Urus, като дългоочакваният SUV на италианците ще започне да пристига при първите си собственици към средата на следващата година. Цената му ще е под 200 000 евро, увери Доминикали и в компанията разчитат много на Urus, за да достигнат над 7000 продажби годишно. Което ще е огромен скок, като се има предвид, че компанията е произвела точки 3457 коли през миналата година.

Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ

" "
" "