www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Джеки Чан: Победата в Льо Ман е като да спечелиш Оскар

19.06.2017 | Авто новини: Авто Спорт » Писта | Автор: Georgi Ivanov | 2370 прочитания
A+ | A-

Холивудската екшън звезда Джеки Чан може да е доволен от 85-ото издание на „24 часа на Льо Ман” – двата прототипа на неговия тим с номера 38 и 37 завършиха втори и четвърти в общото подреждане и първи и трети в своя клас LMP2.

Джеки Чан заяви, че победата в LMP2 и второто място в генералното класиране на легендарното състезание са „точно като да спечелиш Оскар”.

№38 с Хон-Пин Тун, Оливър Джарвис и Томас Лоран беше начело в последните часове на състезанието след отпадането на Porsche 919 Hybrid с №1, но 76 минути преди финала другия прототип на Porsche догони екипажа на Джеки Чан и го изпревари в битката за победата. Което и се очакваше, тъй като Томи Бернхард записваше обиколки с 13 секунди по-добри от тези на Тун и Лоран в края на състезанието.

Джеки Чан получи почетен Оскар миналата година за успешната му кариера в кино индустрията.

За съжаление тази година Джеки Чан не успя да присъства на състезанието в Льо Ман, но изпрати свое послание, което беше излъчено в бокса на тима.

„Много вълнуващо! – заяви легендата на бойните изкуства. – Чувствам се така, както когато получих Оскар-а. Наистина, гледах състезанието, беше невероятно, съжалявам, че не успях да присъствам лично.

„Но това няма значение, важното е, че спечелихме! Сега продължаваме да работим за следващия старт и за следващия сезон!”

Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ