www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Новият BMW M3 май ще е хибрид

15.06.2017 | Авто новини: Авто Продукти » Технологии | Автор: Angel Sergeev | 3649 прочитания
A+ | A-

След като преди известно време немски медии съобщиха, че следващата генерация BMW M3 ще има мощност от поне 460 к.с., сега тази информация бе потвърдена и обогатена от директора по продуктовата гама на производителя Александър Котук пред CarAdvice.

Пред австралийците той коментира, че за постигането на такава сила от относително компактен 3.0-литров мотор ще бъде необходима помощ от електрическа сила. В случая става дума за хибридна система, която ще увеличи мощността до над 500 к.с. по предварителни прогнози. 

„Ако погледнете нашите plug-in хибриди, то по-голяма част от клиентите ни ги поръчват с пакет M Sport. Защо пък да не направим високопроизводителен автомобил, който да бъде нещо от рода на iM?”, коментира Котух.

Следващото поколение на М3 може да се очаква не преди 2020 година, тъй като преди това трябва да дебютира стандартният модел, който ще получи новата платформа на баварците CLAR. Тя ще донесе олекотяване на конструкцията с до 40 килограма в зависимост от двигателя и оборудването.

 Тагове: bmw m3Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ