www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Майк Гаскойн: В McLaren вече са взели решение

14.06.2017 | Авто новини: Авто Спорт » Формула 1 | Автор: Georgi Ivanov | 2655 прочитания
A+ | A-

Бившият технически директор на Toyota, Renault и Lotus във Формула 1 Майк Гаскойн е уверен, че в McLaren вече е взето решение за раздялата с Honda. Според него, за сезон 2018 McLaren ще получава двигатели от Mercedes.

Гаскойн използва за доказателство промяната в изказванията на състезателния директор на McLaren Ерик Булие, който до Гран при на Канада винаги се изказваше изключително дипломатично за проблемите със задвижващите системи на Honda. В Монреал обаче французинът заяви, че проблемите на Honda са „напълно неприемливи”-

„За последните няколко състезания критиките от страна на McLaren към Honda стават все по-силни – обясни Гаскойн. – Според мен, решението вече е взето и сега в McLaren търсят начин как да го поднесат по-елегантно на публиката. В McLaren предстоят сериозни промени, а ситуацията с моторите на Honda става все по-лоша.”

В хода на Гран при на Канада вървяха сериозни слухове, че от McLaren вече преговарят с Mercedes за доставка на двигатели, но шефът на тима на световните шампиони Тото Волф отказа коментар по темата.

Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ

FIAT/2017/FiatTipoHD.mp4