www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

GME Performance: 705 конски сили за Ford Mustang

14.06.2017 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Georgi Ivanov | 2378 прочитания
A+ | A-

Германската тунинг компания GME Performance предлага на феновете на Ford Mustang своя вариант на американската класика, като мощността на спортния модел е нараснала впечатляващо – до 705 конски сили.

Тунинг майсторите от покрайнините на Лайпциг вече имат зад гърба си няколко успешни проекта по подсилването на американски автомобили – Chevrolet Corvette C7 с 680 конски сили, Chevy Camaro с 620 конски сили и Jeep Grand Cherokee SRT с 600 конски сили.

Проектът на GME Performance се базира на стандартен Mustang GT, който получава компресор, както и нов интеркулер, подобрена горивна система и нови настройки на целия блок, управляващ работата на двигателя. Като добавим и новата ауспухова система, разработена от германците, серийният 5-литров V8 достига 705 конски сили.

В допълнение Mustang-ът се е сдобил с регулируемо окачване, както и със спирачна система, дериват на тази, която се използва при този модел за пистови състезания.

Аеродинамичният пакет на GME Performance включва нов преден спойлер и странични престилки, а отзад е добавен и дифузьор. Компанията предлага и четири различни спойлера за отзад, като конфигурациите им са различни, според вкуса на всеки клиент.

Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ

FIAT/2017/FiatTipoHD.mp4