www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Започна производството на 2018 Infiniti Q50

05.06.2017 | Авто новини: Авто пазар » Световен опит | Автор: Angel Sergeev | 9823 прочитания
A+ | A-

През пролетта на тази година Infiniti Q50 беше обновен, а сега машината се качи на поточната линия. Производството за целия свят се осъществява в завода на марката в Япония.

Q50 е най-продаваният модел на бранда, като от пускането му преди около три години до сега са били реализирани над 220 000 копия от него по целия свят.

През март в Женева еданът получи съвсем леки визуални подобрения, които включват въздуховоди в предната броня с нова форма, нови дневни светлини, както и малко по-различна шарка на решетките в предната част.

В интериора подходът също е минималистичен - добавена е малко повече кожа, а скоростният лост и воланът са вдъхновени от спортния Q60. Предните седалки пък имат нова структура, която би трябвало да намали напрежението в кръста и гърба при дълги пътувания.

Промяна в двигателната гама няма, но пък моделът получи най-новото поколение полу-автономни функции на марката. В пакета са включени автономно движение в задръстване и следване на лентата при движение по магистрала.Тагове: infiniti q50Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ