www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

TRUCK EXPO 2017: Първо участие на Opel в изложението край Лесново

01.06.2017 | Авто новини: Автоновини » Камиони и автобуси | Автор: Jordan Lukanov | 6202 прочитания
A+ | A-

През 2017 г. Opel участва за първи път в изложението за товарни и лекотоварни автомобили Truck Expo (1-3 юни), което традиционно се провежда на летище "Лесново". От началото на тази година Опел въведе нова структура на дистрибуцията на лекотоварната си гама в България.

Промяната се състои в концентрирането на продажбите на лекотоварните автомобили на Opel в два национални центъра, собственост на официални дилъри на марката – единия т на Дженеръс Ауто в София и вторият на Ауто Виа в Стара Загора. На Truck Expo 2017 Opel е представляван от Дженеръс Ауто, който ще даде възможност на посетителите да се запознаят отблизо с три модела от лекотоварната гама на марката - малкия Opel Combo, бестселъра Opel Vivaro и „голямото момче“ Opel Movano, който може да бъде изпълнен в над 150 модификации.

Лекотоварните модели на Opel се предлагат с голям избор на двигатели, версии на купето и оборудването и заедно с необятната палитра от леки автомобили дават възможност на марката Opel да предложи цялостни решения за разнообразните потребности фирмените автопаркове.Тагове: TRUCK EXPO Opel изложение ЛесновоНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ