www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

MercedesTrophy почва край морето

17.05.2011 | Авто новини: Лукс&Стил » Хотели, туризъм | Автор: | 2195 прочитания
A+ | A-

- Най-големият и най-стар аматъорски голф-турнир в света стъпва в България
- Три квалификационни кръга и Национален финал определят Отбор България за Световния финал
- Квалификации в Thracian Cliffs, BlackSeaRama и Lighthouse, 21 – 23 май 2011 г.
- Национален финал в Pirin Golf & Country Club, 25 юни 2011 г.
- Световен финал в Щутгарт, 28 септември – 3 октомври 2011 г.
- Юбилейна изложба 125! години иновации и ексклузивно представяне на исторически и актуални автомобили на марката с трилъчата звезда за участниците и гостите на събитието

Над 200 голфъри ще стартират в първото българско издание на MercedesTrophy, едно от най-реномираните събития в света на аматьорския голф. MercedesTrophy е международна серия от аматъорски турнири по голф, организирана от Mercedes-Benz вече 21 години, като ексклузивно  голф-преживяване за лоялни и потенциални клиенти. Във веригата от турнири всяка година участват 57 000 голфъри от над 40 страни, организират се повече от 600 квалификационни турнира.
 “2011 година е специална за нашата компания” - сподели Филип Китов, директор Маркетинг и комуникации в представителя на марката Балкан Стар Аутомотив. „С нарастването на ентусиазма и интереса към MercedesTrophy по целия свят, ние празнуваме и 125! години иновации или рождения ден на автомобила, създаден и патентован от Карл Бенц през далечната 1886” - допълни той.
За първи път тази година и България ще излъчи свой представителен отбор. Квалификациите ще се проведат на 21, 22 и 23 май на трите игрища около нос Калиакра – Thracian Cliffs, BlackSeaRama и Lighthouse. Регламентът на турнира предвижда трите хендикап дивизии да играят различно игрище в трите игрални дни.  Двайсет и четирите най-добре представили се играчи от всяка дивизия се класират за Националния финал, който ще се проведе на 25 юни в Pirin Golf & Country Club. Заветната цел на всеки участник е Световният финал в Щутгарт в края на септември, където ще може да премери сили с играчите, спечелили националните финали в своите страни.Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ